Add filters to refine results
Refine Your Results
Job Title:
Locations:
Industries:
Job Specialisms:
Job Types:
Search Results: 5 Jobs

customer service/logistic representative

confidential
Bucharest

Oferta Companiei acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/ calitate. Compania furnizeaza gama completa de produse de incalzire si climatizare rezidentiala si industriala.

View Details

Area Sales Engineer

confidential
Bucharest

Clientul nostru este unul dintre cei mai mari producători din Europa din domeniul vopselelor şi materialelor de finisaj în construcţii, cu o vechime de peste 110 ani. Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli structurate, lacuri şi lazuri, tapete şi produse decorative speciale, vopsele epoxidice pentru pardoseli, sisteme de nuanţare computerizată pentru vopsele, lacuri şi tencuieli.

View Details

Consultant vanzari

confidential
Bucharest

Clientul nostru este o companie romano- germana care produce si comercializeaza materiale profesionale pentru finisaj in constructii, o gama larga de produse de calitate superioara.

View Details

Country Manager

confidential
Bucharest

International Pharmaceutical Company with a strong and stable presence in Romania.

View Details

Sr. Manufacturing Engineering Manager

confidential
Bucharest

After a continuous presence of more than 10 years in Romania, Our Client Company _ multinational - is currently searching to hire a Manufacturing Engineering Manager reporting to the General Manager

View Details